Túr-Party Kölcsében 2006

2006 augusztus 23-án került megrendezésre a Túr-Party Kölcsében rendezvény, a Szatmári Fesztivál részeként.

Sajnos az időjárás idén sem kedvezett a rendezvénynek, már előtte csapadékosra fordult az idő, a nap folyámán többször is megzavarta az eső a rendezvényt. Az eső áztatta pályán ezért elmaradt a lovasfogatok felvonulása, a fogathajtó verseny.
A megnyitó után került sor a díszpolgári cím átadására, melyet idén Tóth János, településünk volt jegyzője kapott Kölcse Nagyközség érdekében végzett több évtizedes munkájáért.
Míg a környékbeli települések jegyzői és polgármesterei a jobbnál jobb ételek elkészítésével foglalotoskodtak, addig a látogatók szétnézhettek a kiállítók széleskörű kínálatában, kipróbálhatták az íjászatot, modellbemutatót láthattak.
A főzőverseny eredményhirdetése után (melyet idén Szatmárcseke település nyert) a helyi óvodások és iskolások műsorát láthatták az érdeklődők, majd különböző hagyományőrző és könnyűzenei produkciók következtek.
A Kacifánt együttes, a Nelson együttes, a menetrendszerű esti zápor, majd a Dupla Kávé és Torres Dani felépése után került sor a tombolasorsolásra, majd utcabál zárta az eseményt.